PREMIS MESTRE RIGO

Categoria: INICI Publicat el Divendres, 06 Juliol 2018 Escrit per Super User

Un any més es va celebrar al CEIP INSPECTOR JOAN CAPÓ l’entrega dels premis MESTRE RIGO. Ens agrada recordar que el mestre Rigo va inaugurar l’any 1933 l’Escola Graduada i que el seu fill, n’Andreu Rigo Sureda, hi va cursar els darrers anys d’ensenyança primària. En aquesta celebració-homenatge es valoren no només els alumnes que han tingut la millor nota en el seu darrer curs d’Educació Primària sinó també l’esforç que això els suposa.

Els premiats han estat:

Pau Oliver Alcayde (6è A)

Maria Barceló Groh (6è B)

Alberto Soto Ramírez (6è C).

També està d’enhorabona na Nuria Barceló Jiménez per haver estat proposada pel premi d’Educació Primària per l’esforç personal i la dedicació especial que ha dedicat al llarg de tota l’etapa, demostrant un aprofitament acadèmic excel·lent.

             Una altra alumna de 6è que ha rebut un important reconeixement és na Salut Sánchez Roig, seleccionada per participar en el Campament PETITS CIENTÍFICS de la UIB, on l’objectiu principal és fomentar l’interès per la ciència, la tecnologia i la innovació entre estudiants de 6è de primària. En aquest campament s’oferien un màxim de 20 places i es tenia en compte l’expedient acadèmic dels alumnes.

La nostra ENHORABONA a tots!

PREMIS 2018

 

Vist: 217